Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kandydat na moderatora forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2246414163879141029625.png

LCwg.png

Witam wszystkich czytających jak i zainteresowanych tym tematem.

Mam na imię Mariusz i mam 18 lat. Pochodzę z małej miejscowości położonej nieopodal Wrocławia.

Na co dzień uczę się w 3 klasie szkoły zawodowej jako stolarz.

Interesuję się sportem aktywnie i muzyką również aktywnie.

W wolnym czasie lubię spędzać czas ze znajomymi, czytać książki, oglądać filmy - właściwie wszystko to co przeciętny człowiek.

Jeśli chodzi o mój charakter to jestem osobą miłą, opanowaną, pomocną, zaradną, zorganizowaną, odpowiedzialną, często zabawną ale czasami również cichą.

Nie lubię kłamstwa, chamstwa oraz nieodpowiedzialnego podchodzenia do zadań. Lubię pracować w grupie oraz zarządzać różnego typu pracami oraz projektami.

Sprawnie posługuję się zasadami ortografii i poprawną konstrukcją zdań.

PCwg.png

Moje doświadczenie jest dość obszerne. Ponad rok temu prowadziłem prze krótki czas własne forum, oczywiście na silniku IPB. 

Moderatorem byłem również wiele razy lecz zawiesiłem wszystko na 8/9 miesięcy no i teraz postanowiłem powrócić.

Nie jestem w stanie wymienić nazw serwerów ale moi przełożeni (z tych których pamiętam) to chyba osoba o nicku shizz (przepraszam jeśli nick napisany nieprawidłowo), serwery Kazdara oraz raz jeśli się nie mylę to osobą sprawującą odpowiedzialność za moją pracę był `Krito. Oczywiście osób i serwerów było więcej lecz to było prawie rok temu i wszystko wyleciało mi z głowy.

Czas jaki mogę poświęcić nie jest mały ani też nie duży. Są to zawsze godziny popołudniowe, wieczorne oraz nocne gdyż do południa mam szkołę oraz praktyki.

Dokładniej mówiąc jest to czas między 16:00 a 00:30.

QCwg.png

Niektórzy pytają dlaczego chcę zostać akurat moderatorem... Wyjaśnię: lubię porządek, przestrzeganie regulaminów oraz ogólnych zasad, nienawidzę niedomówień

oraz nieporozumień i dlatego chciałbym je wyjaśniać. Jestem osobą pomocną i w miarę możliwości chciałbym pomagać jak tylko mogę.

Chciałbym odciążyć administracje z obowiązków pilnowania forum by mogli zająć się sprawami wyższej wagi.

Bardzo lubię również pracę w grupie oraz organizowanie zabaw i konkursów.

MCwg.png

Od administracji oczekuję profesjonalizmu i poważnego podejścia do sprawy.

Ważną rzeczą dla mnie jest również aktywność i łatwy kontakt.

KCwg.png

Skoro napisałem czego oczekuje od administracji, wypadałoby napisać co mogę dać od siebie:

- aktywność

- kulturę

- znajomość obowiązków

- regulaminy i wzory

- organizowanie konkursów i zabaw

-  znajomość ortografii

- dojrzałość psychiczną

- lojalność

- odpowiedzialność

NCwg.png

PW tutaj na forum w razie zainteresowania moją kandydaturą.

W razie podjęcia współpracy oferuję kontakt GG, Skype, TS3, FB i w razie potrzeby telefoniczny.

Opublikowano

Podanie bardzo elegancko i konstruktywnie napisane. Niestety, bardzo kulejesz z interpunkcją, musisz zapamiętać, że po podstawowych wyrazach t.j. aż, gdyż, ponieważ, również itd. stawiamy przecinek. Najłatwiej zapamiętać, że przecinki stawiamy, aby oddzielić zdanie podrzędne od zdania nadrzędnego, wprowadzanego spójnikiem, zaimkiem lub partykułą.  Moderator powinien się wyróżniać nienaganną wiedzą dotyczącą pisowni. Wszystko jest do wyuczenia.

Pozdrawiam..  :) 

c8f7.png

Opublikowano

Podanie bardzo elegancko i konstruktywnie napisane. Niestety, bardzo kulejesz z interpunkcją, musisz zapamiętać, że po podstawowych wyrazach t.j. aż, gdyż, ponieważ, również itd. stawiamy przecinek. Najłatwiej zapamiętać, że przecinki stawiamy, aby oddzielić zdanie podrzędne od zdania nadrzędnego, wprowadzanego spójnikiem, zaimkiem lub partykułą.  Moderator powinien się wyróżniać nienaganną wiedzą dotyczącą pisowni. Wszystko jest do wyuczenia.

Pozdrawiam..  :) 

Z interpunkcją zawsze kulałem ale staram się to jakoś szlifować lecz ciężko mi to przychodzi mimo starań ;/

Opublikowano

Z interpunkcją zawsze kulałem ale staram się to jakoś szlifować lecz ciężko mi to przychodzi ;/

Zacznij czytać więcej książek, wiadomość w internecie lub gazety. Mi osobiście pomogły książki i strona internetowa: http://www.przecinki.pl.

Początkowo pisałam długie wypracowania i sprawdzałam poprzez stronę, po kilku miesiącach tak się wprawiłam, że wzrokowo jestem w stanie zauważyć brak poszczególnych przecinków. Niestety, trzeba znać zasady, nie można na niej polegać w 100%. 

c8f7.png

Opublikowano

Zacznij czytać więcej książek, wiadomość w internecie lub gazety. Mi osobiście pomogły książki i strona internetowa: http://www.przecinki.pl.

Początkowo pisałam długie wypracowania i sprawdzałam poprzez stronę, po kilku miesiącach tak się wprawiłam, że wzrokowo jestem w stanie zauważyć brak poszczególnych przecinków. Niestety, trzeba znać zasady, nie można na niej polegać w 100%. 

Dzięki za zainteresowanie i pomoc ale wróćmy do tematu :)

PS książek czytam sporo

Opublikowano

Z interpunkcją nie jest najgorzej. W sumie jest ok poza brakiem przecinków przed niektórymi wyrazami. Ale da się to normalnie czytać. I chwała za to bo w aktualnej dobie internetów, gdzie wszyscy brzydzą się książek, ja osobiście nieraz muszę przeczytać kilka razy dany post, by zrozumieć moderatora. Nie wspominając już o tym, że na serwerach prywatnych można spotkać takich, którzy nie dość, że mają braki w gramatyce, interpunkcji, to jeszcze nie są w stanie skleić rozsądnego, logicznego zdania: "Zakaz pisania tematu nie na temat w temacie" -.- (tak, widziałam taki przypadek...)

Polecam, bardzo ładne, schludne podanie.

Opublikowano

Z interpunkcją nie jest najgorzej. W sumie jest ok poza brakiem przecinków przed niektórymi wyrazami. Ale da się to normalnie czytać. I chwała za to bo w aktualnej dobie internetów, gdzie wszyscy brzydzą się książek, ja osobiście nieraz muszę przeczytać kilka razy dany post, by zrozumieć moderatora. Nie wspominając już o tym, że na serwerach prywatnych można spotkać takich, którzy nie dość, że mają braki w gramatyce, interpunkcji, to jeszcze nie są w stanie skleić rozsądnego, logicznego zdania: "Zakaz pisania tematu nie na temat w temacie" -.- (tak, widziałam taki przypadek...)

Polecam, bardzo ładne, schludne podanie.

Dzięki ;)

Osobę, która napisała to zdanie - pozdrawiam.

Opublikowano

Oczywiście polecam osobę.

Jest to bardzo miły i odpowiedzialny chłopak, serdecznie wszystkim go mogę polecić :)

Na pewno nie raz jeszcze będziemy współpracowali ze względu na projekty w których uczestniczę ^^

Opublikowano

Oczywiście polecam osobę.

Jest to bardzo miły i odpowiedzialny chłopak, serdecznie wszystkim go mogę polecić :)

Na pewno nie raz jeszcze będziemy współpracowali ze względu na projekty w których uczestniczę ^^

Dzięki dzięki, również mam nadzieję, że będzie taka okazja :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...